Ontstoppingsdienst
Zeeland

Wij verhelpen uw verstopping!

Wij helpen u graag!

Ontstoppingsdienst Zeeland

Ontstoppingsdienst Zeeland? Bent u op zoek naar een professionele ontstoppingsdienst voor een verstopping? Of heeft u een ander afvoer- en rioolprobleem? Ontstoppingsdienst Zeeland helpt u graag.
Wij hebben ervaren rioolontstoppers in dienst die voorzien zijn van professionele apparatuur. Het maakt niet uit welke afvoer het is, of hoe erg de verstopping is, wij kunnen elke blokkade opsporen en verhelpen.

Indien gewenst kunnen we met onze hoge druk machine de binnenwanden van de afvoeren helemaal schoonspuiten. Hierdoor wordt de kans op verstoppingen geminimaliseerd en daarnaast gaan de afvoerbuizen langer mee.

Ook kunnen onze vakmannen u helpen bij een leidingbreuk, rioolverzakking, rioolinspectie, of het aanleggen of vervangen van riolering. Wij weten door ons werk als ontstoppingsbedrijf goed hoe de riolering gelegd moet worden om verstoppingen te voorkomen.

Heeft u een verstopping waar u onze hulp voor wilt inschakelen? Of heeft u een ander afvoer- of rioleringsprobleem? Bel dan gerust voor een afspraak naar 0118 201 693.
Ontstoppingsdienst Zeeland helpt u graag!

Onze beloften.

R

2 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Afvoer Ontstoppingsbedrijf Zeeland

Services

Ontstoppingsbedrijf Zeeland

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

0118 201 693

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Zeeland. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsbedrijf Zeeland.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Ontstoppingsdienst

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

24/7

Dag en nacht bereikbaar

Heb jij last van een overstromende wc? Of zitten ineens alle afvoeren verstopt? Dat is vervelend, maar geen zorgen! Ontstoppingsdienst Zeeland is dag en nacht bereikbaar voor klussen die niet kunnen wachten tot de volgende dag.

Wij hebben een spoedservice die u 24 uur per dag, 7 dagen per week kunt bereiken voor spoedklussen. Spoedklussen zijn klussen die niet de volgende dag pas opgelost kunnen worden en echt direct opgelost moeten worden.

Heeft u een spoedklus die niet kan wachten? Bel dan snel naar Ontstoppingsdienst Zeeland via 0118 201 693. Wij doen ons best om u zo snel mogelijk te helpen.

Loodgieters Zeeland
Afvoer Verstopping Zeeland

Jaren Ervaring

Zeeland Riool Verstopping
Riool Ontstopping Zeeland

Herkenningspunten

Een verstopping herkennen

Een verstopping is aan een aantal signalen te herkennen. Wellicht herkent u één of meerdere signalen die wij hieronder beschrijven. In dat geval is het aan te raden om zo snel mogelijk actie te ondernemen voordat u geen gebruik meer kunt maken van de afvoer.
Vanzelfsprekend kunt u een verstopping herkennen als u merkt dat het water minder goed wegstroomt. Het is ook mogelijk dat er water staan in een afvoer (gootsteen, wastafel, wc, douche, bad) of een elektrisch apparaat zoals de wasmachine of de vaatwasser. Dan is er een (beginnende) verstopping.

Een ander signaal van een verstopping is dat het water in een bepaalde afvoer naar boven komt bij het gebruiken van een sanitaire voorziening of een elektrisch apparaat. Wij horen regelmatig dat het water in een gootsteen of wastafel naar boven komt bij het doorspoelen van de wc of het afpompen van de wasmachine of de vaatwasser.

Een verstopping kan ook zorgen voor een vieze rioollucht of een vreemd borrelend geluid uit de afvoer. Als dit bij u het geval is, raden wij u aan om zo snel mogelijk contact op te nemen voordat u binnenkort geen gebruik meer kunt maken van één of meerdere afvoeren.

U heeft waarschijnlijk een rioolverstopping. Dit zijn vaak hardnekkige verstoppingen die u het best door een ontstoppingsbedrijf kan laten verhelpen. Op dit moment is de afvoer nog niet volledig verstopt maar soms kan dit ineens snel gaan doordat de blokkade dichtslibt.

Denkt u dat u thuis een verstopping heeft? Of weet u dit al wel zeker na het lezen van bovenstaande signalen? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Zeeland via 0118 201 693. Wij helpen u graag!

Het onstaan

Het ontstaan van verstoppingen

De ergste verstoppingen doen er maanden over om een harde taaie ophoping te worden die vrijwel niet zelf te ontstoppen is. Deze ophoping bestaat dan meestal uit vet, olie, etensresten, zeepresten en haren die hard zijn geworden en een blokkade vormen.

In de loop van de tijd wordt de ophoping groter en groter totdat het zo’n grote blokkade vormt dat het water er niet (goed) meer langs kan stromen. Dit zijn de hardnekkige verstoppingen die vrijwel niet zelf op te lossen zijn.

Een verstopping kan ook plotseling ontstaan. Denk aan een verstopte wc waarbij er teveel wc papier is doorgespoeld, of iets wat eigenlijk niet hoort zoals maandverband of tampons. Dan zit er waarschijnlijk een verstopping in de sifon van het toilet. 

Verouderde riolering kan ook een oorzaak zijn van verstoppingen. Vroeger werd de riolering aangelegd met gresbuizen. Boomwortels kunnen hier doorheen groeien en een blokkade vormen die leidt tot een verstopping.

Een onjuiste aansluiting of een verkeerde aanleg van afvoerbuizen is ook een mogelijke oorzaak van een verstopping. Het is mogelijk dat afvoerbuizen net niet helemaal goed op elkaar aansluiten of dat er te veel onnodige bochten zijn aangelegd.

Het gaat erom dat de doorstroming van water goed is en dat de afvoerbuizen mooi schoon blijven. Er mag geen kleine ophoping ontstaan die in de loop van der tijd steeds groter wordt en een verstopping veroorzaakt.

Wilt u een verstopping laten verhelpen door een professioneel ontstoppingsbedrijf? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Zeeland op 0118 201 693.

Wc Verstopping Zeeland
Riool Verstopping Zeeland Camerainspectie
Loodgieter Ontstoppingdienst Zeeland
Riool Verstopt Zeeland

Zelf aan de slag!

Zelf de verstopping verhelpen

In sommige gevallen is het mogelijk om zelf de verstopping te verhelpen. Dit zijn vooral verstoppingen die niet diep in de afvoer zitten. Deze blokkades kunt u wellicht zelf nog forceren of afbreken. Diep gelegen rioolverstoppingen kunt u vrijwel niet zelf oplossen.
Daarom moet u ten eerste achterhalen waar de verstopping zit. Dit kunt u doen door een emmer met water in de afvoer te gooien. Blijft het water direct staan? Dan zit de afvoer niet diep. Hoe beter het water wegstroomt, des te dieper de verstopping zit.

Afhankelijk van de locatie van de verstopping kunt u een methode kiezen om de verstopping te verhelpen. Een verstopping die dicht bij de afvoer zit is ideaal om met een plopper te ontstoppen. Een verstopping die iets dieper gelegen zit met een veer of soda en azijn.

Wilt u uw verstopping liever laten verhelpen op een professionele manier? Neem dan gerust contact op met ons ontstoppingsbedrijf in Zeeland op 0118 201 693.

Ontstoppingsmethodes

Manieren om een riool te ontstoppen

Er zijn verschillende manieren om een afvoer of riool te ontstoppen. Wij hebben hieronder een aantal methodes uitgelicht.
Als deze manieren niet werken, dan kunt u beter een professioneel ontstoppingsbedrijf inschakelen. Dan is het waarschijnlijk een hardnekkige verstopping.

Wij adviseren u om in ieder geval geen gebruik te maken van chemische ontstoppingsmiddelen. Verder op deze pagina leggen wij u uit waarom u deze middelen beter niet kunt gebruiken.

Liever de hulp van een professional? Neem gerust contact op met Ontstoppingsdienst Zeeland op 0118 201 693.

Zeeland Wc Ontstoppen
Zeeland Verstopping Riool
Zeeland Riool Verstopt
Verstopping Afvoer Zeeland

De welbekende plopper

Afvoerverstopping verhelpen met een plopper

Bijna iedereen heeft er wel eentje thuis staan, een plopper. Dit is een ouderwetse maar toch effectieve methode voor verstoppingen die niet te diep in de afvoer zitten. 

Met een plopper kunt u hopelijk voldoende zuigkracht creëren om de verstopping terug te halen. Hieronder treft u eerst een stappenplan om een afvoer te ontstoppen met een plopper:

 • Stap 1: Maak de plopper flexibel en zacht door deze onder een warme kraan te houden. De plopper sluit dan beter aan op de afvoer.
 • Stap 2: Zet de plopper op de verstopte afvoer. Hierbij is het van belang dat de plopper helemaal over de afvoer heen zit. De plopper werkt niet als de afvoer niet omsloten is.
 • Stap 3: Duw de steel van de plopper rustig naar beneden. U hoeft niet hard te duwen, dan wordt de blokkade vaster geduwd in de afvoer. Het gaat om de terugtrekkende beweging.
 • Stap 4: Trek de plopper van de gootsteen af. De plopper zit als het goed is een beetje vastgezogen aan de afvoer. Door het lostrekken creëert u zuigkracht.
 • Stap 5: Stap 3 en stap 4 moeten herhaald blijven worden. Er ontstaat een pompende beweging die hopelijk voldoende zuigkracht creëert om de verstopping naar boven te halen.
 • Stap 6: Ziet u (delen van) de verstopping naar boven komen? Zoja, dan gaat het de goede kant op. Nog even ‘ploppen’ en dan kunt u de blokkade met de hand verwijderen.
 • Stap 7: Spoel de afvoer door met een emmer met warm water en voeg hier een kopje soda en een kopje azijn aan toe. Zo kunt u de laatste vuildeeltjes van de wanden af spoelen.

Heeft de plopper niet geholpen? Als het terughalen van de verstopping niet werkt kunt u een methode proberen die de blokkade door de afvoer heen forceert of ervoor zorgt dat de verstopping weggespoeld kan worden. Deze methodes worden hieronder besproken.

Soda en azijn

Wc ontstoppen met soda en azijn

Heeft u een verstopte wc? Dan kunt u dit proberen te verhelpen met soda en azijn. Dit zijn twee natuurlijke middelen die een ontvettende en reinigende werking hebben.

Hopelijk komt de blokkade hierdoor los waarna het weggespoeld kan worden. Hieronder staat een stappenplan beschreven hoe u soda en azijn het best kunt gebruiken:

 • Stap 1: Doe twee kopjes soda en twee kopjes azijn in de afvoer van de wc
 • Stap 2: Geef de soda en azijn de tijd om in te werken. Laat het bijvoorbeeld een nacht staan.
 • Stap 3: Vul een emmer met warm water. Het water moet niet te heet zijn, dit kan het porselein beschadigen of breken.
 • Stap 4: Doe nog twee kopjes soda en azijn in de emmer. Roer het door elkaar.
 • Stap 5: Leg een handdoek rondom de wc om opspattend of overlopen water op te vangen.
 • Stap 7: Houdt de emmer zo hoog mogelijk boven de wc en giet de emmer leeg. De hoogte zorgt voor druk op de blokkade.
 • Stap 8: Gelukt? Spoel de wc dan door met nog een emmer met water, soda en azijn.

Niet gelukt? Dan kunt u nog een ontstoppingsveer proberen om de verstopping te verhelpen. Dit is een effectieve methode voor hardnekkige verstoppingen maar is niet geheel zonder risico’s. Hieronder kunt u lezen hoe u een verstopte afvoer kunt ontstoppen met een veer.

Zeeland Loodgieter
Zeeland Gootsteen Ontstoppen
Afvoer Verstopt Zeeland
Wc Ontstoppingsdienst Zeeland

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met een ontstoppingsveer

Een ontstoppingsveer wordt gebruikt om harde blokkades af te breken en door de afvoer heen te forceren. Hierbij is het wel van belang dat de veer lang genoeg is. Een ontstoppingsveer van de bouwmarkt is vaak niet lang genoeg.

Voor diepe rioolverstoppingen is een professionele veermachine nodig die de hele afvoer tot aan de gemeentelijk riolering kan ontstoppen. Dan weet u zeker dat de blokkade uit de afvoer is gewerkt en u dus geen last meer heeft van die vervelende verstopping.

Als u het toch wilt proberen met een veer van de bouwmarkt, dan is het goed om van te voren te weten dat het geen makkelijke klus is. De kans is groot dat u vast komt te zitten met de veer. Blijf dan rustig om schade aan de afvoerbuizen te voorkomen.

Lomp hard trekken en duwen kan ervoor zorgen dat de afvoer beschadigd raakt. In het ergste geval moet er een deel vervangen worden omdat er een leidingbreuk is ontstaan. Dit merkt u dan aan een lekkage.

Hieronder hebben wij een stappenplan beschreven die u kunt volgen om het riool te ontstoppen met een ontstoppingsveer:

 • Stap 1: Doe de kop van de veer in de afvoer.
 • Stap 2: Duw de veer verder de afvoer in. Denk eraan, wees voorzichtig.
 • Stap 3: U kunt langs bochten door op gevoel te draaien en te duwen.
 • Stap 4: Als u echt niet meer verder kunt heeft u waarschijnlijk de verstopping bereikt. Maak de blokkade los door voorzichtig te duwen, draaien en trekken aan de veer.
 • Stap 5: Vul een emmer met warm water
 • Stap 6: Voeg hier twee kopjes soda en twee kopjes azijn aan toe. Even roeren.
 • Stap 7: Houdt de emmer zo hoog mogelijk boven de afvoer en giet de emmer leeg.

Stroomt het water weer goed weg? Dan heeft u het succesvol opgelost.

Is het nog steeds niet goed? Dan kunt u de verstopping waarschijnlijk niet oplossen met uw ontstoppingsveer. Wij komen u graag helpen met professionele ontstoppingsmachines.

Hogedrukreiniger

Verstopping verhelpen met een hogedrukreiniger

U kan de verstopping verhelpen met een hogedrukreiniger als het water nog voldoende doorstroming heeft. Anders is dit geen geschikte methode, dan komt het water met dezelfde kracht weer naar boven.

Om waterschade te voorkomen hebben wij hieronder een stappenplan beschreven hoe u dit het best kunt doen.

 

 • Stap 1: Steek de kop van de hogedrukreiniger zo diep mogelijk in de afvoer.
 • Stap 2: Spuit eerst voorzichtig in de afvoer. Komt het water terug omhoog? Stop dan direct!
 • Stap 3: Stroomt het water goed weg? Dan kunt u proberen om met volle kracht te spuiten. Komt het water terug omhoog, stop dan direct?
 • Stap 4: Gaat het goed op volle kracht? Spoel de afvoer dan een aantal minuten goed door.
Afvoer Ontstoppingsdienst Zeeland
Afvoer Verstopt Zeeland
Zeeland Loodgietersbedrijf
Gootsteen Verstopt Zeeland

Pas op met deze middelen!

Gebruik geen chemische ontstopper

Veel ontstoppingsmiddelen uit bouwmarkten en supermarkten kunnen schade aanrichten aan de afvoer. De ontstoppingsmiddelen bevatten namelijk chemicaliën die een bijtende werking hebben. Dit tast de binnenwanden van de afvoer aan.
U kunt het middel ook beter niet op uw huid krijgen. Daar kunt u een chemische verbranding door oplopen. Daarnaast komen er ook dampen vrij tijdens het gebruik van het middel. Deze dampen zijn behoorlijk schadelijk voor uw luchtwegen.

De verstopping wordt ook alleen maar erger als de ontstoppingsmiddelen geen effect hebben. Deze middelen worden vaak hard als het opdroogt. Dan zit er een blokkade van ontstoppingsmiddel voor de oorspronkelijke verstopping.

Wij komen vrijwel dagelijk bij mensen thuis die al verschillende ontstoppingsmiddelen hebben gebruikt zonder resultaat. Al die chemicaliën moeten dan ook weer weggespoeld worden. Dit is niet goed voor het rioolwater en het milieu.

Dat zijn de redenen waarom wij het gebruik van een chemische ontstopper afraden. Er zijn zelfs goedkopere middelen die net zo effectief zijn. Soda en azijn hebben een reinigende en ontvettende werking en zorgen voor hetzelfde effect.

Gecertificeerde loodgieters

Een professioneel ontstoppingsbedrijf

Bent u er niet in geslaagd om zelf de verstopping te verhelpen? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Zeeland, wij helpen u graag!
De juiste mensen met het juiste gereedschap zorgt voor een goede ontstopping. De vakmannen van Ontstoppingsdienst Zeeland hebben de kennis en ervaring om elke verstopping snel en goed te ontstoppen.

Daarnaast werken de monteurs van Ontstoppingsdienst Zeeland met speciale apparatuur waaronder: een professionele veermachine, rioolcamera, en een hoge druk machine. Deze machines zijn zo krachtig, daar kan geen verstopping tegenop.

Service en klanttevredenheid, dat zijn onze speerpunten. Daarom zijn wij 24/7 bereikbaar voor verstoppingen en andere afvoer- en rioolproblemen.

Zeeland en omgeving is ons werkgebied. Het maakt onze vakmannen verder niet uit waar u precies woont, wij rekenen geen voorrijkosten.

Bent u op zoek naar een ervaren ontstopper? Of heeft u een ander afvoer- of rioolprobleem? Ontstoppingsbedrijf Zeeland staat voor u klaar! Bel gerust voor een afspraak naar 0118 201 693.

Ontstoppen Riool Zeeland
Verstopping Afvoer Zeeland

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

103

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

31

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 2 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping op tegen een gereduceerd tarief!

R

2 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf Zeeland
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf Zeeland rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 0118 201 693

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen Zeeland

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsbedrijf Zeeland

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Zeeland!

Afvoer Ontstoppen Zeeland

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Zeeland

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Loodgieter Zeeland

Op zoek naar een loodgieter die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Neem contact op!

Gootsteen Ontstoppen Zeeland

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Zeeland

Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen en kunnen u ook helpen met andere rioolproblemen zoals stankoverlast, een leidingbreuk, of verzakking in het riool.

Ontstoppingsbedrijf Zeeland heeft veel ervaring met het repareren of aanleggen van riolering. Als sinds 1992 houden wij ons bezig met dit prachtige vak.

Onze vakmannen weten, door ons werk als ontstoppingsbedrijf, ook precies hoe de riolering aangelegd moet worden om verstoppingen te voorkomen.

Betrouwbaarheid en kwaliteit, daar staat Ontstoppingsbedrijf Zeeland garant voor. Zo ben u bij ons verzekerd van een goede ontstopping. En als de verstopping binnen enkele maanden terugkeert, dan heeft u in de meeste gevallen garantie op de ontstopping.

Heeft u een verstopping? Of heeft u een ander afvoer- of rioolprobleem? Wij komen u graag helpen! Neem gerust contact op via 0118 201 693 voor een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Zeeland.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf Zeeland te werk?
U kunt telefonisch een afspraak inplannen bij Ontstoppingsbedrijf Zeeland. Eén van onze vakmannen komt dan langs binnen het afgesproken tijdsblok.

Op locatie wordt het probleem eerst onderzocht. Vervolgens ontvangt u van ons een prijsopgave waarin de benodigde arbeidstijd en kosten van materiaal en/of machines vermeld staan. Zodra u akkoord bent, starten wij de werkzaamheden.

Heeft u vragen over onze werkwijze? Neem dan gerust contact op via 0118 201 693.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Ja, dat is mogelijk. Wij verzoeken u wel zo snel mogelijk te bellen naar 0118 201 693.

Wij adviseren u om uw situatie te bespreken met één van onze collega’s wanneer de verstopping plots opgelost is. Vaak is het dan zo dat de verstopping tijdelijk weg is en later weer voor problemen zorgt.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
Tijdens het telefonisch inplannen van de afspraak wordt er met u een tijdblok afgesproken. U kunt verwachten dat de monteur binnen dit tijdsblok bij u aankomt.

U wordt geïnformeerd wanneer de monteur iets later is doordat een vorige afspraak uitloopt.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Hoe lang een ontstopping duurt hangt af van de ernst van de verstopping. Meestal lukt het onze ontstoppers om de blokkade binnen 30 minuten te verwijderen.

Om u hier meer duidelijkheid over te geven maakt de onze ontstopper van te voren een prijsopgave met een inschatting van de benodigde arbeidstijd. We starten pas met de werkzaamheden nadat u akkoord bent gegaan met de opgestelde prijsopgave.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
De kosten zijn afhankelijk van de ernst van de verstopping, de benodigde arbeidstijd, en eventuele materiaal- en machinekosten.

Daarom doet onze ontstoppers op locatie eerst onderzoek naar het probleem en wordt bepaald hoe het probleem het best opgelost kan worden. Vervolgens wordt er een vrijblijvende prijsopgave gemaakt.

Onze ontstopper gaat pas aan de slag met de werkzaamheden zodra u gezegd hebt dat u akkoord bent met de prijsopgave. Zo hopen wij vervelende financiële verrassingen achteraf te voorkomen.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
Onze voorkeur is een contactloze betaling via pin. Maar u kunt bij onze monteur op ook op andere manieren betalen zoals: een tikkie, IDEAL-link, of contant.
Ontvang ik een factuur?
U ontvangt, na het bezoek van onze monteur, een mail met de factuur.

Bij vragen over uw factuur kunt u contact opnemen via 0118 201 693.

Zit er garantie op de ontstopping?
Soms komt een verstopping binnen enkele maanden terug. Neem dan gerust contact met ons op. Als er geen bijzondere omstandigheden zijn, heeft u garantie op de ontstopping. De monteur geeft dit aan na de ontstopping of dit voor u van toepassing is.

U kunt via 0118 201 693 contact opnemen als u last heeft van een verstopping die binnen enkele maanden terug is gekeerd.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf Zeeland uit?
Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen. Daarnaast kunnen wij u helpen met andere rioolproblemen zoals stankoverlast, een leidingbreuk, of verzakking in het riool.

Ontstoppingsbedrijf Zeeland heeft veel ervaring met het repareren of aanleggen van riolering. Wij voeren dit prachtige vak al sinds 1992 met plezier uit.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Zeeland en omliggende plaatsen is ons werkgebied. Waar u precies woont maakt verder niet uit, wij hanteren geen voorrijkosten!