Wij helpen u graag!

Wc verstopt Zeeland

Wc Verstopt Zeeland? Heeft u een wc-verstopping? Het is knap vervelend wanneer de wc verstopt is. Dat is zo’n klus waar niemand op zit te wachten. Het is ook niet altijd even makkelijk om een blokkade in de wc te verhelpen. Zo’n blokkade kan aardig vast zitten door het spoelen van de wc.
Als het water niet goed wegtrekt, dan is het niet verstandig om nog gebruik te maken van het toilet. De kans is groot dat de verstopping vaster komt te zitten of dat u natte voeten krijgt van een overstromende wc. Wij raden u daarom aan om zo snel mogelijk actie te ondernemen zodra u merkt dat de afvoer van de wc minder goed functioneert.

Bij een wc-verstopping is het vaak nodig om de wc te demonteren. Anders is het vrijwel niet mogelijk om de afvoer van de wc goed te ontstoppen. Ontstoppingsdienst Zeeland heeft hier natuurlijk veel ervaring mee en helpt u graag.

Heeft u een wc verstopt Zeeland? En wilt u daarvoor de hulp inschakelen van een professioneel ontstoppingsbedrijf? Bel dan gerust voor een afspraak met Ontstoppingsdienst Zeeland naar 0118 201 693.

Onze beloften.

R

2 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Zeeland Ontstoppingdienst

Services

Ontstoppingsbedrijf Zeeland

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

0118 201 693

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Zeeland. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsbedrijf Zeeland.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Ontstoppingsdienst

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Zeeland en omstreken

Ontstoppingsbedrijf Zeeland

Ontstoppingsbedrijf Zeeland staat klaar om uw wc-verstopping te ontstoppen. Het maakt ons niet uit hoe erg de verstopping is, wij kunnen elke verstopping oplossen en helpen u graag!
Wij beschikken over professionele ontstoppingsmachines waaronder een veermachine en een hogedrukmachine. Deze machines zijn zo krachtig dat elke blokkade vakkundig verwijderd kan worden. Zo weet u zeker dat u geen last meer heeft van een verstopte wc.

Wilt u het toch eerst zelf proberen? Wij hebben op deze pagina een aantal methodes beschreven die u kunt proberen. Als het met die methodes niet lukt kunt u beter een professioneel ontstoppingsbedrijf inschakelen.

Wilt u zeker weten dat de verstopping goed en snel opgelost wordt? Neem dan gerust contact op voor een afspraak met Ontstoppingsdienst Zeeland via 0118 201 693.

Ontstoppen Wc Zeeland
Ontstoppingsdienst Zeeland

Jaren Ervaring

Zeeland Wc Verstopt
Verstopping Riool Zeeland

Beginnende verstopping

Hoe ontstaan wc verstoppingen?

Verstoppingen kunnen plotseling ontstaat doordat er bijvoorbeeld teveel wc papier is doorgespoeld. Daarnaast zien we regelmatig verstoppingen door het wegspoelen van maandverband, tampons, of babydoekjes.
Ook kan er iets in afvoer zijn gevallen wat een verstopping veroorzaakt. Denk aan een wc rol of een wc-blokje. Een dergelijke verstopping zit dan vaak in de zwanenhals van het toilet, de sifon. De blokkade is dan mogelijk te ontstoppen met een plopper of te verwijderen met hand (met rubberen handschoenen aan).

Het is ook mogelijk dat de verstopping wat dieper in het riool gelegen zit. Dit is dan vaak een ophoping van vet, etensresten, zeepresten, haren, etc. Deze blokkade ontstaat dan in verloop van tijd en begint dan op een gegeven moment voor problemen te zorgen.

Een diep gelegen verstopping in het riool is lastig om zelf op te lossen. De wc moet dan eerst gedemonteerd worden en daarnaast is het de vraag of u er dan bij komt met bijvoorbeeld een ontstoppingsveer.

Zit uw wc verstopt? Bel dan gerust voor een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Zeeland naar 0118 201 693. Wij komen u zo snel mogelijk helpen.

Zelf doen!

Zelf uw wc ontstoppen

Wilt u het proberen om zelf uw wc te ontstoppen? Dat is begrijpelijk. Het is altijd fijn om zelf iets op te lossen. Helaas is dat met verstoppingen niet altijd mogelijk. De verstopping is dan te hardnekkig om zelf te verhelpen. Er zijn dan professionele ontstoppingsmachines nodig.
Om zelf te wc te ontstoppen is het ten eerste belangrijk om te achterhalen waar de verstopping zit en wat de oorzaak is. Denkt u dat de verstopping diep in het riool zit? Of heeft u te veel toiletpapier doorgespoeld, en zit de verstopping waarschijnlijk in de sifon?

Afhankelijk van de plaats en de oorzaak kunt u bepalen welke ontstoppings methode u het best kunt gebruiken. Op het internet worden veel verschillende manieren genoemd waarop u mogelijk uw wc verstopping kan ontstoppen.

Niet alle methodes op het internet werken even goed en daarom hebben wij er een aantal geselecteerd die u kunt toepassen om de wc te ontstoppen. Mochten deze methodes niet werken, dan is het verstandig om een professioneel ontstoppingsbedrijf in te schakelen.

Laat u uw toilet verstopping liever gelijk goed oplossen door een ervaren ontstopper van Ontstoppingsbedrijf Zeeland? Neem dan gerust contact op voor een afspraak via 0118 201 693.

Verstopping Wc Zeeland
Riool Verstopt Zeeland
Loodgietersbedrijf Zeeland
Zeeland Gootsteen Ontstoppen

Zwanenhals

De sifon leegmaken

Achter de afvoer van het toilet bevindt zich een sifon. Dit is een onderdeel in de vorm van een zwanenhals dat als stankafsluiter dient. Hierdoor heeft u normaal gesproken geen vieze rioollucht in huis. Met een verstopping kan dat een ander verhaal zijn.
Wanneer er te veel toiletpapier is doorgespoeld, of iets anders wat eigenlijk niet zou mogen (babydoekjes, maandverband, tampons, luiers, wc-blokje, etc), dan zit de verstopping meestal vast in de sifon.

De eenvoudigste manier om dit te ontstoppen is door rubberen handschoenen aan te doen en de blokkade met de hand te verwijderen. U kunt het dan vervolgens in de daarvoor bestemde container gooien. Het nogmaals proberen door te spoelen is niet verstandig.

Heeft u de blokkade met de hand verwijderd? Dan kunt u nog een emmer aanlengen met een kopje soda en dit leeggieten in de wc. Zo kunt u vuilresten aan de binnenwanden van de afvoer losmaken. Hierdoor blijft bijvoorbeeld wc papier minder snel kleven aan de wand.

Niet gelukt om de verstopping met de hand te verwijderen? Maar denkt u wel dat de verstopping niet ver in de afvoer zit? Dan kunt u de blokkade wellicht terug de wc in halen met een plopper. Deze methode wordt hieronder beschreven.

De Ouderwetse plopper

Wc ontstoppen met een ontstopper

De plopper is een ouderwetse methode om een wc te ontstoppen. Door met de plopper zuigkracht te creëren kan een blokkade worden teruggezogen in de wc. Dit kunt u dan vervolgens met hand verwijderen (nadat u rubberen handschoenen aangedaan heeft).

Het is bij deze methode belangrijk dat u niet te hard drukt met de steel wanneer u de plopper gebruikt. Dit kan ervoor zorgen dat de blokkade vaster geduwd wordt in de wc. Het gaat bij deze methode om de zuigkracht die er gecreëerd wordt, met de terugtrekkende beweging.

Hieronder hebben onze ontstoppers een stappenplan beschreven die u kunt volgen om de wc te ontstoppen met een plopper. Hopelijk lukt het u om voldoende zuigkracht te creëren om de blokkade terug de wc in te halen.

 • Stap 1: De rubberen zuignap van de plopper moet eerst flexibel gemaakt worden zodat het goed aansluit op de toiletafvoer. Dit kunt u eenvoudig doen door het rubber onder de warme kraan te houden.
 • Stap 2: Zet de plopper op de afvoer van de wc. De zuignap moet goed aansluiten en de afvoer volledig omsluiten, anders werkt deze methode niet.
 • Stap 3: Zoals eerder aangegeven moet u de steel zachtjes naar beneden duwen en vervolgens weer naar u toe trekken. Als het goed is voelt u dat de zuignap een beetje vast zit en met lostrekken creëert u de nodige zuigkracht. Ter herinnering: hard duwen zorgt ervoor dat de blokkade vaster geduwd wordt.
 • Stap 4: Ziet u deeltjes van de verstopping in de wc? Dan gaat het de goede kant op. Nog een paar keer ‘ploppen’ en dan kunt u de blokkade hopelijk met de hand verwijderen.
 • Stap 5: Vul een emmer met warm water en een lepel afwasmiddel.
 • Stap 6: Giet de emmer leeg in de wc om de laatste resten weg te spoelen.

Het afwasmiddel zorgt ervoor dat het vuil los komt van de wanden. Daarom is afwasmiddel ook een geschikte methode om blokkades los te laten komen. HIeronder kunt u meer lezen over deze methode.

Wc Ontstoppingsdienst Zeeland
Afvoer Ontstoppingsbedrijf Zeeland
Wc Ontstoppen Zeeland
Riool Verstopping Zeeland

Afwasmiddel

Wc verstopping verhelpen met afwasmiddel

Afwasmiddel heeft een ontvettende werking en is daarom ook een geschikt middel om een wc verstopping te verhelpen. Het afwasmiddel zorgt ervoor dat de aanslag van leidingen los laat en weggespoeld kan worden.

Onze vakmannen hebben hieronder een stappenplan beschreven die u kunt volgen om de wc verstopping te verhelpen met afwasmiddel. Het is aan te raden om eerst een handdoek rondom de wc te leggen om het opspattende of overlopende water op te vangen.

 • Stap 1: Vul een emmer met warm water. Het water mag niet te heet zijn, dit kan het porselein van de wc beschadigen of breken.
 • Stap 2: Voeg hier eetlepel afwasmiddel aan toe en roer het door het water.
 • Stap 3: Giet de emmer vanaf zo hoog mogelijk leeg in de wc. De hoogte zorgt voor druk op de blokkade.
 • Het is aan te raden om eerst een handdoek rondom de wc te leggen om het opspattende of overlopende water op te vangen.
 • Stap 5: Gelukt? Spoel na afloop de wc goed door met een emmer warm water.

Niet gelukt? Dan kunt u het best een loodgietersbedrijf inschakelen om de wc te ontstoppen. De wc zal gedemonteerd moeten worden om de blokkade te verwijderen. Ontstoppingsbedrijf Zeeland helpt u graag!

Wees voorzichtig

Pas op met een ontstoppingsveer

Een ontstoppingsveer kunt u niet zomaar de afvoer van de wc in duwen. Dan komt u vast te zitten in de sifon van de wc. Daarnaast is de kans groot dat u de wc-pot beschadigd.

Om een veer te kunnen gebruiken moet de wc eerst gedemonteerd worden. Dan kunt u de veer pas in de afvoer duwen. Voor veel mensen is het demonteren van de wc net iets te veel van het goede. Gelukkig hebben wij veel ervaring met het ontstoppen van wc’s en helpen wij u graag.

Wilt u dat een vakman van Ontstoppingsbedrijf Zeeland uw verstopte wc komt ontstoppen? Bel dan gerust naar 0118 201 693 om uw klus te bespreken en een afspraak te maken.

Wc Verstopt Zeeland
Riool Ontstoppen Zeeland Veermachine
Zeeland Riool Verstopping
Gootsteen Verstopt Zeeland

Vermijd deze producten!

Gebruik deze middelen niet

Het is in ieder geval nooit verstandig om chemische ontstoppingsmiddelen te gebruiken bij een verstopping. Ontstoppingsdienst Zeeland ontstopt regelmatig wc’s die al geprobeerd zijn op te lossen met meerdere soorten ontstoppingsmiddelen.
Deze chemische middelen hebben een bijtende werking. Dit tast de afvoerbuizen aan en u kunt er een chemische verbranding van krijgen op uw huid. Daarnaast zijn de vrijkomende dampen niet gezond om in te ademen. Hier kunt u luchtwegproblemen van krijgen.

Al die chemische troep ook weer weggespoeld worden door de wc. Dit is natuurlijk niet goed voor de kwaliteit van het rioolwater. Al die chemicaliën moeten weer afgebroken worden en dat is niet goed voor het milieu.

Ontstoppingsdienst Zeeland raadt u aan om eerst eens de sifon te controleren om te kijken of daar wat in vast zit. Daarnaast zijn er ook natuurlijke middelen die u kunnen helpen, zoals afwasmiddel. Deze methodes worden hierboven beschreven.

Voorkom nieuwe verstoppingen

Voorkomen van verstoppingen in het toilet

Om de levensduur van uw toilet en riool zo lang mogelijk te verlengen, is het van belang dat u deze in goede staat houdt. Spoel bijvoorbeeld geen vet of afval door het toilet.
Omdat de verstoppingen vaak geleidelijk ontstaan is het goed om uw riool en afvoeren periodiek te laten controleren. Hoe vaak u uw riool en afvoeren moet laten inspecteren is afhankelijk van hoe oud uw huis en het riool is. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met onze telefoniste.

Ontstoppingsdienst Zeeland beschikt over specialistisch meetapparatuur. HIermee kunnen wij de staat van uw riool en afvoeren controleren, zodat we kunnen voorkomen dat er problemen als verstoppingen zullen komen.

Wilt u een rioolinspectie laten uitvoeren? Neem dan contact op via 0118 201 693. Ontstoppingsdienst Zeeland zorgt ervoor dat uw riool weer volledig gereinigd is!

Wilt u uw toilet liever laten ontstoppen door een loodgieter met jarenlange ervaring? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Zeeland via 0118 201 693 om uw situatie te bespreken of een afspraak te maken.

Wc Verstopping Zeeland
Zeeland Riool Ontstopping
Zeeland Riool Verstopping
Riool Ontstoppen Zeeland

Ervaren loodgieters

Een professioneel ontstoppingsbedrijf

Heeft u te maken met een verstopping of andere rioolproblemen? Neem dan gerust contact op! Onze vakmannen hebben jarenlange ervaren met het effectief verhelpen van riool- en afvoerproblemen.
Onze vakmannen zijn allemaal voorzien van een VCA-diploma. Daarnaast zijn zij voorzien van speciale apparatuur waarmee wij elke verstopping kunnen opsporen en verhelpen. Ontstoppingsbedrijf Zeeland is vierentwintig uur per dag bereikbaar.

Onze service en klanttevredenheid staat centraal. Ontstoppingsdienst Zeeland zorgt voor een professionele afhandeling van uw verstopte toilet.

Wilt u een afspraak maken met een ervaren professional? Neem dan gerust contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf Zeeland via 0118 201 693.

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

103

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

31

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 2 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping op tegen een gereduceerd tarief!

R

2 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf Zeeland
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf Zeeland rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 0118 201 693

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen Zeeland

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsdienst Zeeland

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Zeeland!

Afvoer Ontstoppen Zeeland

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Zeeland

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Ontstoppen Zeeland

Op zoek naar een ontstopper die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Wij staan voor u klaar!

Gootsteen Ontstoppen Zeeland

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Zeeland

Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen en kunnen u ook helpen met andere rioolproblemen zoals stankoverlast, een leidingbreuk, of verzakking in het riool.

Ontstoppingsbedrijf Zeeland heeft veel ervaring met het repareren of aanleggen van riolering. Als sinds 1992 houden wij ons bezig met dit prachtige vak.

Onze vakmannen weten, door ons werk als ontstoppingsbedrijf, ook precies hoe de riolering aangelegd moet worden om verstoppingen te voorkomen.

Betrouwbaarheid en kwaliteit, daar staat Ontstoppingsbedrijf Zeeland garant voor. Zo ben u bij ons verzekerd van een goede ontstopping. En als de verstopping binnen enkele maanden terugkeert, dan heeft u in de meeste gevallen garantie op de ontstopping.

Heeft u een verstopping? Of heeft u een ander afvoer- of rioolprobleem? Wij komen u graag helpen! Neem gerust contact op via 0118 201 693 voor een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Zeeland.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf Zeeland te werk?
U kunt telefonisch een afspraak inplannen bij Ontstoppingsbedrijf Zeeland. Eén van onze vakmannen komt dan langs binnen het afgesproken tijdsblok.

Op locatie wordt het probleem eerst onderzocht. Vervolgens ontvangt u van ons een prijsopgave waarin de benodigde arbeidstijd en kosten van materiaal en/of machines vermeld staan. Zodra u akkoord bent, starten wij de werkzaamheden.

Heeft u vragen over onze werkwijze? Neem dan gerust contact op via 0118 201 693.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Ja, dat is mogelijk. Wij verzoeken u wel zo snel mogelijk te bellen naar 0118 201 693.

Wij adviseren u om uw situatie te bespreken met één van onze collega’s wanneer de verstopping plots opgelost is. Vaak is het dan zo dat de verstopping tijdelijk weg is en later weer voor problemen zorgt.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
Tijdens het telefonisch inplannen van de afspraak wordt er met u een tijdblok afgesproken. U kunt verwachten dat de monteur binnen dit tijdsblok bij u aankomt.

U wordt geïnformeerd wanneer de monteur iets later is doordat een vorige afspraak uitloopt.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Hoe lang een ontstopping duurt hangt af van de ernst van de verstopping. Meestal lukt het onze ontstoppers om de blokkade binnen 30 minuten te verwijderen.

Om u hier meer duidelijkheid over te geven maakt de onze ontstopper van te voren een prijsopgave met een inschatting van de benodigde arbeidstijd. We starten pas met de werkzaamheden nadat u akkoord bent gegaan met de opgestelde prijsopgave.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
De kosten zijn afhankelijk van de ernst van de verstopping, de benodigde arbeidstijd, en eventuele materiaal- en machinekosten.

Daarom doet onze ontstoppers op locatie eerst onderzoek naar het probleem en wordt bepaald hoe het probleem het best opgelost kan worden. Vervolgens wordt er een vrijblijvende prijsopgave gemaakt.

Onze ontstopper gaat pas aan de slag met de werkzaamheden zodra u gezegd hebt dat u akkoord bent met de prijsopgave. Zo hopen wij vervelende financiële verrassingen achteraf te voorkomen.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
Onze voorkeur is een contactloze betaling via pin. Maar u kunt bij onze monteur op ook op andere manieren betalen zoals: een tikkie, IDEAL-link, of contant.
Ontvang ik een factuur?
U ontvangt, na het bezoek van onze monteur, een mail met de factuur.

Bij vragen over uw factuur kunt u contact opnemen via 0118 201 693.

Zit er garantie op de ontstopping?
Soms komt een verstopping binnen enkele maanden terug. Neem dan gerust contact met ons op. Als er geen bijzondere omstandigheden zijn, heeft u garantie op de ontstopping. De monteur geeft dit aan na de ontstopping of dit voor u van toepassing is.

U kunt via 0118 201 693 contact opnemen als u last heeft van een verstopping die binnen enkele maanden terug is gekeerd.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf Zeeland uit?
Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen. Daarnaast kunnen wij u helpen met andere rioolproblemen zoals stankoverlast, een leidingbreuk, of verzakking in het riool.

Ontstoppingsbedrijf Zeeland heeft veel ervaring met het repareren of aanleggen van riolering. Wij voeren dit prachtige vak al sinds 1992 met plezier uit.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Zeeland en omliggende plaatsen is ons werkgebied. Waar u precies woont maakt verder niet uit, wij hanteren geen voorrijkosten!